Condiții de utilizare

Vizitând orice Website parte a insight.org (precum www.insight.org,www.vision195.comwww.pawsandtales.orgwww.visionparavivir.org, www.viziunepentruviata.ro, sau orice alt website aparținând Insight for Living), accepți și ești de acord cu Termenele și condițiile regăsite mai departe în această notificare. Orice referire la Insight for Living (și/sau IFL) aflată în acest document se aplică, de asemenea, pentru toate website-urile IFL.

Informații cu caracter personal

Insight for Living îți respectă confidențialitatea. Site-ul IFL poate înregistra adresele IP și poate salva date legate de tipul programului folosit pentru accesarea Site-ului (browser), dar nu va conecta adresele IP la date cu caracter personal identificabile. Asta înseamnă că sesiunile utilizatorilor pot fi urmărite, dar identitatea lor rămâne anonimă. Poți naviga Site-ul IFL fără să introduci date personale și astfel să rămâi anonim pe durata vizitei tale. Cu toate acestea, unele secțiuni din Site pot colecta date cu caracter personal pentru personalizarea contului tău, dacă faci o comandă și/sau o donație pe Site-ul IFL. Datele obținute vor fi folosite pentru scopuri legate de misiunea* IFL.

Siguranța datelor

Datele cardurilor de credit vor fi procesate folosind informațiile detaliate pe care le introduci. De exemplu, poți oferi informații pentru înregistrarea online sau pentru donații online. Folosim standardul de criptare din industrie Secure Socket Layer (SSL) pentru a codifica datele cardurilor de credit și pentru a proteja informația de a fi citită în mod necorespunzător când este transmisă.

Securitatea parolei

Site-ul IFL este oferit așa cum a fost creat și poate fi accesat în măsura în care el este pus la dispoziție. IFL nu oferă nicio garanție implicită sau expres, cu privire la operațiile acestui Site sau a datelor, conținutului sau materialelor incluse în acest site.

Până la limita permisă de lege, IFL renunță la toate garanțiile, expres sau implicite, incluzând, dar nu limitându-se la garanții implicite de vandabilitate și conformitate pentru un scop anume. Ești de acord în mod expres să folosești acest Site pe propriul tău risc. Nici IFL, niciunul din reprezentanții, directorii, angajații, agenții, părți terțe creatoare de conținut, comercianți, sponsori, licențiatori sau alții asemenea, nu garantează că site-ul IFL este lipsit de erori, omisiuni sau că oferă servicii neîntrerupte; nici nu garantează pentru rezultatele ce pot fi obținute prin folosirea Site-ului IFL, sau pentru acuratețea, gradul de încredere sau valoarea oricărui tip de conținut, serviciu sau produs oferit pe oricare din Site-urile IFL. IFL nu garantează că site-urile IFL nu au erori, viruși sau alte elemente dăunătoare, sau probleme tehnice. IFL nu va fi ținut răspunzător pentru niciun tip de avarii ce apar prin folosirea acestui Site.

Jurisdicție și lege

Utilizatorul este de acord cu împăcarea creștinească a oricăror dispute legate de acest Site. Legile Statului Texas guvernează aceste Condiții de utilizare. Utilizatorii își dau acordul de a se supune jurisdicției exclusive a curții de apel Collin County, a Statului Texas, din Statele Unite ale Americii, cu privire la orice litigii ce apar sau au legătură cu folosirea oricăror site-uri aparținând IFL.

Link-uri:

Site-ul IFL conține link-uri spre alte site-uri. IFL nu este răspunzător pentru practicile de confidențialitate sau conținutul acestor site-uri. Consultă administratorul acestor site-uri pentru a accesa politica lor de confidențialitate.

Activitate

Utilizatorilor le este interzisă postarea sau transmiterea prin intermediul Website-ului IFL a materialelor ilegale, care pot fi dăunătoare, amenințătoare, abuzive, hărțuitoare, defăimătoare, vulgare, obscene, explicite sexual, profane, care conțin ură rasială, etnică și orice alte materiale, incluzând, dar fără a se limita la materiale care violează orice lege locală, statală, națională sau internațională.

Terminarea site-ului

Ifl își rezervă dreptul de a opri accesul utilizatorilor, oricând, la propria discreție.

Copyright și Marcă Înregistrată

Site-urile IFL conțin materiale originale și aparținând unor părți terțe, materiale protejate de legile copyright-ului și care se află în posesia IFL sau sunt folosite cu permisiunea altora care dețin drepturile de copyright și marcă înregistrată. Toate aceste drepturi sunt rezervate IFL. Reproducerea nu este permisă fără acordul expres scris al IFL. Pentru permisiune poți contacta departamentul de drepturi și permisiuni al IFL la adresa rights@insight.org.

Schimbarea de politică

Ne rezervăm dreptul să facem schimbări site-ului nostru, politicilor Site-ului și acestor Condiții oricând.

 

*Insight for Living este dedicat excelenței în comunicarea adevărurilor Scripturii și a persoanei lui Isus Hristos într-o manieră exactă, clară și practică, astfel încât oamenii să ajungă să înțeleagă planul lui Dumnezeu pentru viețile lor, cât și rolul lor semnificativ ca și creștini autentici.